Μια φορά κι έναν καιρό, ο Γουλιέλμος Μαρκόνι εφηύρε το ραδιόφωνο. Μετά απο έναν αιώνα και κάτι, η εξελιγμένη μορφή του ραδιοφώνου, τα web radios έκαναν δειλά την εμφάνισή τους.

Εν έτη 2011, οι δρόμοι ορισμένων πολύ διαφορετικών και ξεχωριστών ανθρώπων συναντήθηκαν κάτω από άκρως μυστήριες συνθήκες. “Ισχύς εν τη ενώσει”, σκεφτήκαν κι αποφάσισαν να κάνουν τη δημιουργικότητά τους όπλο και προτάσσοντας την αγάπη τους για το ραδιόφωνο, να δημιουργήσουν το Street Radio, μια εναλλακτική πρόταση web radio για τα ελληνικά δεδομένα.

Μουσική που καλύπτει όλα τα γούστα και αξιόλογη ομάδα παραγωγών αποτελούν το βασικό μέρος του προγράμματος του Street Radio. Παράλληλα, διαγωνισμοί, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, events και πρώτες μεταδόσεις πραγματοποιούνται σε συνδυασμό με την άμεση επικοινωνία με τους ακροατές, μέσω του Live Chat, που περιλαμβάνει το site του σταθμού.

Η ιστοσελίδα του Street Radio, βρίσκεται πάντα μέσα στα πράγματα. Αφενός συντονισμένη με την επικαιρότητα, αφετέρου πλήρως ενημερωμένη για τα τελευταία μουσικά νέα, τις τάσεις της εποχής, τις καλύτερες προτάσεις ψυχαγωγίας και πολλά άλλα.
Το Street Radio είναι έτοιμο να μαρσάρει, σχίζοντας την άσφαλτο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Είσαι έτοιμος να το ακολουθήσεις;

Street Radio
Ο δρόμος σου είναι εδώ!
www.streetradio.gr